Dogodek
OBČINSKA ORIENTACIJA GASILSKE MLADINE 2024
Datum dogodka
13.5.2024 12:41
Lokacija dogodka
PGD Kot- Staje

V soboto 11. 05.2024 je GZ IG s pomočjo PGD Kot- Staje organizirala orientacijo gasilske mladine za vse 3 gasilske zveze, torej GZ Ig, GZ Velike Lašče in GZ Škofljica. Tekmovanja se je udeležilo skupaj kar 142 trojk skupaj z mentorji. GZ Škofljica se je udeležila tekmovanja z 32 trojkami. Tekmovali so v kategorijah pionirji, pionirke, mladinci, mladinke pripravniki in pripravnice. Soboten dan je bil sončen in že kar poletno vroč, kar pa nadebudne mladine ni zmotilo, da ne bi kar najhitreje in najbolje opravila z vsemi vajami in tekom. Najuspešnejše trojke po kategorijah so prejele medalje in pokal, vsi ostali pa bodo morali počakati na naslednjo priložnost. Z dobri delom in vztrajnostjo, bodo morda naslednje leto boljši če že ne najboljši. Najuspešnejši 2 trojki po kategorijah so se uvrstile na regijsko orientacijo, ki jo bodo organizirali v GZ Velike Lašče.

Zahvala vsem tekmovalcem, njihovim mentorjem in sodnikom, da so poskrbeli za dobre rezultate, prav tako pa organizatorjem za dobro izvedeno tekmovanje.

#aktualno #GasilskaMladina #GzIg #GzŠkofljica #GzVelikeLašče #Mladinci #Mladinke #obvestila #Orientacija #Pionirji #Pionirke #Tekmovanje #Škofljica